Nieuwsoverzicht

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl

Twitter

Praat met ons mee via ons twitteraccount

Afbeelding

Entree
18 december 2017
Veiligheid & Defensie College

Terugblik op de drukbezochte Open Avond van ons college

Terugblik op de open avond!

De bezoekers van de open avond van het Veiligheid & Defensie College werden warm welkom geheten 🎄✨

Tijdens de open avond hebben de toekomstige studenten de sfeer kunnen proeven door rondleidingen, gesprekken, presentaties en demonstraties. Kortom: een geslaagde avond waarin het hele team van het college, inclusief studenten, de toekomstige student een goed beeld heeft gegeven van alle mogelijkheden die het Veiligheid & Defensie College biedt!

Afbeelding

Studenten bij de bus
22 november 2017
Facility, Horeca & Travel College
Veiligheid & Defensie College
Automotive College

VO bustour succes door inzet van onze eigen studenten

Een terugblik: vorige week organiseerde Sterk VO een bustour langs verschillende locaties van ROC Midden Nederland en MBO Utrecht voor mentoren, decanen en teamleiders van het voortgezet onderwijs. Onze eigen studenten maakten dit tot een succes door presentaties en uitleg in de bus én op het college zelf.

Afbeelding

Vertrek Uitwisselingsprogramma
13 oktober 2017
Veiligheid & Defensie College

Uitwisselingsprogramma 'Criminal Justice' in Nashville Tennessee

Vandaag vertrekken 5 van onze HTV studenten samen met directeur Ruud van Diemen en docent Jacques Holtus namens ons Veiligheid en Defensie College naar Amerika. Ze gaan naar Nashville Tennessee voor een uitwisselingsprogramma 'Criminal Justice' in het kader van ons excellentieprogramma.

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: