Go for Africa ook veva!

Nog eventjes en dan gaan de 4 studenten van het Automotive College op weg naar Afrika. Ze hebben nagenoeg de financiën rond en vertrekken zondag 19 februari om 10.00 uur in hun twee opgeknapte auto’s hun Go for Africa avontuur tegemoet.

Maar zij zijn niet alleen! Er is nog een groep studenten bij ROC Midden Nederland die graag in Gambia hun steentje willen bijdragen. 17 studenten van de defensie-opleiding (veva) zijn van plan om drie-en-een-halve week hun handen uit de mouwen te steken. Zij vertrekken niet per auto, maar zullen in maart rechtstreeks naar Afrika vliegen.

Hoewel zij geen sponsoring nodig hebben voor de auto, hebben ze wel hoge kosten voor o.a. de vliegreis. De afgelopen drie maanden zijn zij hard bezig geweest om per persoon 1500 euro op te halen door een benefiet diner te organiseren, overal collectepotjes neer te zetten maar ook met een echte stunt om het hoofd kaal te scheren.

Ze hebben ondertussen al meerdere donaties gekregen maar hebben nog niet voldoende om in maart ook echt te kunnen vertrekken. Als jij deze studenten van het Veiligheid & Defensie College ook graag aan het werk zet in Gambia, maak dan vandaag nog een donatie over. Dit kan door een bedrag over te maken op NL64 RABO 0329 8843 60. Je kunt dit ook doen via hun crowdfundingsite: http://nl.dreamordonate.com/dromen/go-for-africa-veva/

Voor alle studenten die naar Gambia gaan om te werken in het kader van Go for Africa: heel veel succes!