Studenten leren bij de Jaarbeurs

Maandagochtend 31 oktober waren er zo’n 100 eerstejaars studenten Beveiliging in de Jaarbeurs te vinden. Ze waren daar voor de kick-off van de samenwerking tussen het Veiligheid & Defensie College (een mbo-college van ROC Midden Nederland) en de Jaarbeurs Utrecht. Het gaat hierbij om een nieuw project waarbij deze eerstejaars studenten van de opleiding Beveiliging in groepen een dag mee lopen met de beveiliging van de Jaarbeurs. De studenten krijgen zo de kans om te leren en te proeven aan het vak beveiliger.

Stage
In deze opleiding gaan de studenten pas in het tweede jaar echt op stage. Door hen verschillende werkbezoeken en meeloopdagen aan te bieden krijgen ze al eerder een juist beeld van het vak en kunnen ze ontdekken of hun toekomst bij de Beveiliging ligt.

De Organisaties
Jaarbeurs Utrecht is een van de grotere organisaties in Utrecht, marktleider in de vak- en consumenten beurzen. Jaarbeurs staat voor oa excellente service en beleving. De opleiding Beveiliging is een van de opleidingen van het Veiligheid & Defensie College. Een mbo-college van ROC Midden Nederland.