Quotumopleidingen Veiligheid & Defensie College

Een aantal van onze opleidingen heeft een quotum. Dit betekent dat er een beperkt aantal opleidingsplekken beschikbaar is. Voor de Defensie-opleidingen zie je hieronder het aantal beschikbare plekken. Ook voor de opleiding Handhaver Toezicht & Veiligheid is er een beperkt aantal startplekken. Hieronder zie je hoeveel er nog beschikbaar zijn. Voor alle opleidingen gelden ook nog aanvullende toelatingseisen, deze vind je terug op de opleidingspagina's.

Staat er een 0, dan is het quotum bereikt. Een streepje betekent dat er geen opleidingen zijn in deze uitstroomrichtingen.

Heeft jouw voorkeursrichting op dit moment geen plek? Meld je dan toch aan voor de zekerheid. Je komt dan op de reservelijst en als er plekken vrijkomen, dan zijn die voor studenten op de reservelijst.

Quotum Defensie-opleidingen

 

 Landmacht Marine Luchtmacht 
 niveau 2niveau 3niveau 2niveau 3niveau 2niveau 3
       
Bedrijfsautotechniek*00 - - 0 0
Grondoptreden*00 0 - -
ICT-6 - --10
Mechatronica13121143
Bouw-2 - - - -
Subtotaal1111211413

* Bedrijfsautotechniek en Grondoptreden zitten momenteel vol. Als je je nu aanmeldt voor 1 van deze opleidingen, dan kom je op een wachtlijst. Wij nemen contact met je op als er toch nog een plek vrijkomt.

Voor je wordt toegelaten tot de opleidingen moet je voldoen aan opleidings- en medische/fysieke eisen

VEVA heeft op de site veelgestelde vragen over de toelatingseisen, maar bijvoorbeeld ook specifiek over de medische eisen.

 

Quotum Handhaver Toezicht & Veiligheid

  • Totaal aantal startplekken augustus 2024: 100
  • Nog beschikbaar: 4

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: