Samenwerken met het Veiligheid & Defensie College

Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland biedt klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een volgende stap willen zetten. Voor incompany trainingen vindt u in Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland  en zeer professionele partner. Op basis van een gedegen analyse van uw vraagstelling en een professionele intake met uw bedrijf zijn wij in staat om uw professioneel te trainen en op te leiden. 

Het Veiligheid & Defensie College heeft een eigen praktijkexamencentrum. Naast het afnemen van officiële praktijkexamens is het centrum ook ideaal om te trainen. Het praktijkexamencentrum bestaat uit een ontvangstbalie en een regie/controlekamer met camera's.

Met onze gecertificeerde opleidingen kunt u bovendien soms in aanmerking komen voor interessante financiële regelingen. Dat maakt een investering in een bedrijfsopleiding van ROC Midden Nederland een slimme investering.  Uw mensen zijn het waard! Ben u op zoek naar bedrijfsopleidingen voor de sector Defensie, bekijk dan ons aanbod bij Bedrijfsopleidingen.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: